Kerrotaan nyt teille perkeleille vähän omia taustoja, motiiveja, ja tämän blogin tarkoitusperiä..

Sateisena heinäkuun iltana Herran vuotta 1983 ryntäsi mies kirkuen ulos OYSista. Hän vaihdatti veriryhmänsä jotta mitään ei voitaisi todistaa, ja lensi Amatsonille, jossa asettui elämään intiaaniheimon keskuudessa. Joka vuosi "Valkoisen miehen tulemisen" –päivänä intiaanit leikkaavat häneltä yhden ruumiinosan saadakseen metsästysonnea ja potenssia. Tänä päivänä hänellä on jäljellä puolikas vasenta jalkaa ja toinen korva, mutta silti hän näyttää kohtuullisen tyytyväiseltä. Ja tämä mies oli vain sairaalaan siivooja, joten voitte kuvitella miten Matin biologinen isä on reagoinut…

Mutta skipataan lapsuus ja nuoruusvuodet. Kyllähän te kullanmurut tiedätte millaista se on, kaukana paha maailma ja Babylon. Vain hetki jossa elää ja olla, naivina ja tietämättömänä, mutta ahh niin onnellisena.

Elokuu kuluvaa vuotta:


Virka, vuokrakaksio aurajoen varrella, avopuoliso, kaksi kissaa.. Punainen tupa ja perunamaa, here I come.. Miten tähän on tultu? Vakituinen virka siintää lähitulevaisuudessa, muutto isompaan asuntoon, häät ja pieni pesue, jne..